perjantai 3. helmikuuta 2012

Kuukausikatsaus - Tammikuu 2012

Salkun arvon muutos: +633 e (kasvua vuoden alusta 633 e)
Tuottoindeksin muutos: +9,14 % (muutos vuoden alusta 9,14 %)
Vuoden 2012 tavoitesummaan jäljellä 4233 e (385 e/kk)

Vuosi 2012 ei olisi juuri paremmin voinut alkaa: Salkku Von Hempan paras kuukausi ikinä on takana: +9,14 %. Koitin odottaa vähän notkahdusta, että olisin voinut 3-sataseni taas kiertoon laittaa. Hyvää hetkeä (laskua) ei kuitenkaan tullut. Eikä sillä, olihan tässä kaiken maailman ylimääräiset vastikkeet ja muut vähän tätä "harrastusta" haittaamassa, joten hoidan tammikuun latauksen nyt tässä saman tein.. Joka tapauksessa, tammikuun tuottokuvaaja:


Tammikuu 2012Kikkailusalkku
Kikkasalkku teki elämänsä nousun: 22% Tätä edesauttoi Talvivaaran (joka on painoltaan suurin tässä pienessä kikkaosiossa) huima nousu. Jota tosin onkin jo odoteltu, sen kovan tippumisen jälkeen. Hyvää indeksivertailua ei minulla tällä hetkellä ole, johtuen huonoista työkaluista (lue. laiskuudesta). Pitäisi taas taulukkoon rakentaa joku hyvä vertailuosio. Mitään kikkailua ei siis latauksen puutteesta tullut tehtyä.

The Projekti
Projekti ei edennyt yhtään. Tai no, tulihan sitä päivämääriä kalenteriin laitettua, mutta varsinaisesti itse projekti ei edennyt. Helmikuussa alkaa sitten rannikkolaivuriksi opiskelut.

Oma Vene (alaprojekti)
Laitan tähän kuvaajaan jo tuon pian lisäämäni 3-satasen, jolloin se näyttää paremmalta. Käytännössähän se siis tuolla jo on. Melkein. Aikataulussa siis tiiviisti ollaan. 
****************************
Tammikuu 2012 lyhyesti
Pääoman lisäys: 0 e (tavoite 300)

Loppusaldo 7 560 e (tavoite 7 706)
kasvua vuoden alusta +633 e

****************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti