torstai 1. maaliskuuta 2012

Kuukausikatsaus - Helmikuu 2012

Salkun arvon muutos: +853 e (kasvua vuoden alusta 1 483 e)
Tuottoindeksin muutos: +3,33 % (muutos vuoden alusta 12,78 %)
Vuoden 2012 tavoitesummaan jäljellä 3 380 e (338 e/kk)
 
 
Kikkailusalkku
Kikkailusalkun tuloksesta ei helmikuulta ole kyllä mitään käyryä, kun huono indeksivertailuni hakee edelleen sitä uutta muotoa. EHKÄ sitä nyt maaliskuussa saisi uuden väsättyä. Myös voisi olla fiksua vertailla neljännesvuosittain, jolloin saisin näppärästi mukaan aina KTR:n tuloksen. Katsotaan, katsotaan..

The Projekti
Pyörät ovat taas lähteneet pyörimään, ja oppia on tullut lisää. Rannikkonavikointikurssi on päällä, jossa aiheina on ollut sorrosta ja sen vaikutuksesta suuntimiseen, sekä uusia paikanmäärityksiä, kuten siirrettyjä ristisuuntimia ja kipparisuuntimia ja kaksinkertainen keulakulmasuuntima yms.Maaliskuussa on lisäksi myös VHF-puhelinkurssi.

Oma Vene (alaprojekti)
Tämä projekti etenee (myös) suunnitelman mukaan. Ja itse asiassa on jonkun verran edellä aikataulua tämän alkuvuoden kurssinousun ansiosta. Alkuperäisessä suunnitelmassa en kyllä ole pysynyt lainkaan. Tarkoitukseni oli lyhyen tähtäimen takia pistää rahaa enemmän korkoihin, mutta halvat kurssit eivät houkutellut tekemään tätä ratkaisua. Ja toistaiseksi valintani lienee oikea: Korko +3% ja Osakkeet +9,3%. (Allokaatio: Osakkeissa yli 90%)
 

****************************
Helmikuu 2012 lyhyesti
Pääoman lisäys: 600 e, sis. tammikuun lisäyksen (tavoite 300)
 
Ostot: Seligson Suomi

Loppusaldo 8 413 e (tavoite 8 064)
kasvua vuoden alusta +1 486 e (743 e/kk)

Rannikkolaivuriluennot +2
****************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti