lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kuukausikatsaus - Toukokuu 2012

Salkun arvon muutos: -895 e (kasvua vuoden alusta 1 078 e)
Tuottoindeksin muutos: -10,11 % (muutos vuoden alusta + 1,0 %)
Vuoden 2012 tavoitesummaan matkaa 3 788 e (541 e/kk)

Näin siinä taas kävi. Koko alkuvuoden tuotto suli yhden kuukauden aikana mukavasti pois. Toisaalta, nyt sitä saa taas sijoitettua edullisemmin. (Kiva ostaa kun halvemmalla saa) Kuvaaja on suhteellisen murheellisen(!) näköinen. Euromääräistä tulosta synkistää vielä sekin, että toukokuun lataus meni lentolippuihin. (Kroatian lentoliput ostettu, jee)

Kikkailusalkku
Pitkästä aikaa saan vähän kouriintuntuvia lukuja tältäkin saralta. Toisaalta, ei näillä tuloksilla kyllä kuuhun mennä. Tämä äärettömän heikko kokoelma "arvopapereita" laski taas kuin lehmän häntä. Tulos: -17,67 %. Meikäläisen kikkasalkku pärjää muille indekseille yhtä hyvin kuin Suomalaiset kestävyysjuoksijat Etiopialaisille. Liitteeksi vielä pari kuvaa: 

Salkku Von Hemppa vs. indeksi (Toukokuu)

Salkku Von Hemppa vs indeksi (viimeinen vuosi)
Vertailuindeksinä NasdaqOMX Helsinki TR. Varsinkin tuo alempi kuva kertoo, miten "mainio" tämä minun kokoelma. Mukana siis hienoja timantteja, kuten Talvivaaraa ja Nokiaa. (+Hymiö).

The Projekti
Hanse 320 & Perämieskurssin purjehdukset
Projektin puolella edettiin rutkasti. Alle saatiin vuoden ensimmäiset veneilyt: Satamaharjoittelut ja pimeäajo sekä perämieskurssin purjehdukset. Perämieskurssista juttua laajemmin vähän myöhemmim.Oma Vene (alaprojekti)
Veneprojekti ei edennyt, kun ne lataukset menivät sinne Kroatian lentoon. Venekassa(kin) valui toukokuussa miinukselle: -7,09 %. Euro-obligaatio ja Jenkit ovat plussalla, Suomi ja Eurooppa valuivat tappiolle. (Ja painoa enemmän jälkimmäisissä, luonnollisesti)

****************************
Toukokuu 2012 lyhyesti
Pääoman lisäys: 0e (tavoite 300)
Loppusaldo 8005 e (tavoite 9 153 e)
Kasvua vuoden alusta +1 078 e


Kroatian lennot ostettu
Perämieskurssin purjehdukset +4
Satamaharjoittelut +1
Pimeäharjoittelut +1
Uusia purjehdittuja veneitä +2
(Maestro 35 & Hanse 320)
****************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti