tiistai 13. elokuuta 2013

Yli 30% kolmessa päivässä!

Erästä konsernijohtajaa suorasti lainaten: "Näin se homma etenee"

Sijoitusurani paras move näki juuri päivänvalon. Ostin perjantaina Metsoa n. 5x vivutettuna. 200 tsipaletta Metsoa olisi maksanut ~5,5k, mutta MINI-futuurilla maksoin siitä reilun tonnin. Äsken loungessa kahvitunnilla urheilun lomassa vilkaisin tekstiTV:tä, sivua 176. Suustani pääsi pieni "Oho", kun huomasin Metson pompanneen jo lähes 30:iin. (ostohetkellä 27,7)

Ajatuksena oli, että tuo olisi ollut hieman pidempiaikainen sijoitus, mutta nyt kävi näin. Tuollaiset pikapyrähdykset kun pakkaavat tulla myös aika nopeasti alas, niin lihoiksi tuo oli sitten laitettava.

Ja Kikkis kiittää: 3 päivän sijoutus ja 1050 -> 1400 = +33 %. Voihan toki olla, että myynti oli virhe, ja Metso jatkaa nousuaan. Mutta pidän silti ko. tulosta jo sellaisena, että sitä on turha miettiä.

Nyt vaan sitten uutta matoa koukkuun, ja uutta ratsua valkkaamaan.

Kun niin tykkään siteerata, niin pakko vielä heittää loppuun yksi:

"Ei taidolla vaan Tuuuurilla"Tämän postauksen konteksti: Metsoa kiinni MINI-futuurilla

3 kommenttia:

 1. Hieno homma! Ei muuta kuin uutta putkeen. Kannattaa tosin varautua myös päinvastaiseen tulokseen. En kyllä tota välttämättä kutsuisi sijoitukseksi vaan lottoamiseksi, mutta eipä tavalla ole väliä kunhan lopputulos on hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai mä varaudun myös laskuun. Ja olihan toi nyt hieman poikkeuksellinen kyllä toi nousu. Olin tosiaan varaautunut, että se ainakin se kuukauden päivät ottaa sinne 30:iin nousta, joka oli tavoite. Kun noin kova nousu tuli nopsaa, oli pakko myydä.

   Ja kyllä; uutta matoa koukkuun, kun hyvä kohde löytyy :)

   -J-

   Poista
 2. Pidin joskus 2000-luvun alun nousuvuosina periaatteenani että kun kurssi noussut 30%,laitan lihoiksi,en rupea sen ahneemmaksi.Välillä tuntui että sai olla koko ajan myymässä ja ostamassa.En väitä että oli fiksua mutta ainakin välittäjä tienasi:-)

  VastaaPoista