torstai 12. joulukuuta 2013

..Ja kun noppa pysähtyi: +29 % !

On se jännä, miten noppa nyt osuukin kohdilleen.

Viime viikolla kirjoitin: "Ostin Suoraa Sampoa sekä ~4x vivulla Fortumia. Tuttuja ravureita Kikkikselle. Jännä nähdä, jatkuuko ks. heppojen alavireinen tahti, vai heittääkö rekyyli heitä vähän ylöspäin. Joka tapauksessa; Arpa on heitetty."

Ja tänään, kun teksti-tv:n avasin (ehdottomasti muuten yleisin aplikaatio, jota kännyllä käytän), oli siellä mukavan kuuloinen uutinen; "Fortum myy sähkönjakelunsa, ja kuittaa siitä 1,9 milijaardin myyntivoiton."

En tiedä, mikä tässä olisi ollut oikea strategia; venailla ja odottaa isompia nousuja, vai tämä toteuttamani 'panikointi' mentaliteetilla 'äkkiä lihoiksi, ennen kuin rekyyli tulee'. Pienellä vivulla maustettu RBS:n paperi kuitenkin kiitti; sijoitukseni tulos +28,8 % 

Linkki uutiseen: Arvopaperi.fi -juttu.

4 kommenttia:

 1. Kovasti on prosentteja mutta kuinkahan on niiden eurojen laita ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prosentteja/indeksejähän sitä nimenomaan näissä piireissä vertaillaan, kun euromääräisiälukuja on vähän turha vertailla. Itsehän pelaan napeilla, joskin silloin myös riskinsietokyky on korkeampi.

   Kikkikseni on tällä hetkelle jonkin verran yli tavoitteeni (tavoite ~10% koko salkusta), joten Sampoon meni vähän reilu tonttu, kuten myös Forttumiin. Tämä tarkoittaa 300 e bruttotulosta.. josta verottaja nappasi osansa.. :/

   Poista
 2. Aika lailla näyttää sun hommas menevän putkeen. Ei muuta kuin treidaamaan kunnon lomakassa itselleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin näyttää. Tosin tiedetään molemmat, että tuurilla ne laivatkin seilaa, ja on se tilastotappiokin sieltä pian tulossa..

   Poista