maanantai 11. kesäkuuta 2018

Kuukausikatsaus - Toukokuu 2018

Tuottoindeksin muutos: +2,75 %

Varallisuuden muutos: +1 704 €

Se on alla nyt pari kuukautta reipasta nousua, ja meikäläisen pieni varallisuusmittari on ottanut uppia mukavat 4 kiloa. Myös osinkokuvaaja näyttää mukavalta, vaikka se määrällisesti paljoa olekkaan. Tankkauksen tein toukokuussa tasaista kuukausittaista osinkoa maksavaan Boston Pizza Income Trustiin, joka on laskenut n. 10% siitä, kun alkuvuodesta sitä hankin. Osinko on kuitenkin pysynyt samana, joten uudelle sijoitukselle saan siten paremman tuotto-%:n.Kilpajuoksu viiteenkymppiin näyttää mukavalta, minun ollessa hieman edellä suunnitelmaa. Tämä on tosin mahdollista siksi, että en ole asuntoa vielä juurikaan lyhentänyt, vaan lyhennykset olen saanut tunkettua markkinalle. Tähän tulee tyly muutos, kun alan lyhentämään lainaa n. 700€/kk..


The Kikkis


Ei erikoista tällä rintamalla. 


Osinkoraportti 

Osinkoa minulla luonnollisesti maksaa ainoastaan Kikkailuosuuteni. Osinkokuvaaja näyttää alkuvuoden osalta seuraavaa:


Kesäkuun osinko pitäisi olla taas vähän trendiä korkeampi, koska osa osinkoratsuistani maksaa osinkoa kvartaaleittain. Tosin aivan maaliskuun tasolle ei päästä, koska maaliskuussa oli näitä kerran vuodessa maksavia yhtiöitä. Jännä nähdä, miltä trendiviiva näyttää kesäkuun jäljeen.

Tämä on kyllä jotenkin hauska ajatus, että passiivinen tulo kasvaa säätötavoitteen edetessä. Tämä tosin vaatii sen, että lisätankkaukset allokoituisivat Kikkikseen ja osinkoa maksaviin yhtiöihin. Seuraava tankkaus menee vielä Nordeaan, jos sen hinta on edelleen kesäkuussa alhainen. Ja heinäkuussa sitten osa taas Seligsonille. 

Veneilyt

S/y Wilma on vihdoin taas vesillä. Hauska tilanne sattui vesille laskun jälkeen, kun aloimme siirtää venettä omalle venepaikalle. LAskun aikaa nimittäin Kaivopuistossa oli Hornetilla joku Suomi-100v Show, joten näytti siltä, että laskun kunniaksi tuli Hornet vähän sooloilemaan meidän päämme päälle. On se vaan hieno värkki!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti