torstai 1. elokuuta 2013

Kuukausikatsaus - Heinäkuu 2013

Salkun arvon muutos: +451 e (kasvua vuoden alusta 2 356 e)
Tuottoindeksin muutos: +1,08 % (muutos vuoden alusta 7,80 %)
Vuoden tavoitesummaan matkaa 2 440 e (488 e/kk)

Lomat on lusittu ja arki alkoi tällä viikolla. Onneksi ei töissä vielä mitään ihmeempiä kiireitä, ja lämmintä säätäkin näyttää piisaavan. Raha-asioissa on tavallaan vieläkin vähän sama laulu: kesäterä vaivaa. Menoihin en ole kiinnittänyt mitään huomiota, ja satunnaisia sellaisia onkin ollut vaikka kuinka. Tosin, saataviakin on runsaasti, jotka saanen nyt tässä kuussa. Muuttujia kuitenkin piisaa edelleen.


s/y Wilma mökin laiturissa Loviisan lähellä


Mukavaa plussaa on tullut 'sijoutuksista' vuokran merkeissä: Asunto tuottaa tasaista 800e/kk tahtia, ja Yammustakin on kilahdellut satas-lappusia yllättävän paljon. Toki jo mainuttuja menojakin on ollut paljon, ja jossain vaiheessa voisi laskeskella, että onko mopo-bizniz voitolla vaiko tappiolla. 

Kikkis

Edellisessä katsauksessa manailin missattua myyntitilaisuutta, kun Fortum oli käväissyt sielä 14,8:ssa. Trickeriä en taaskaan laittanut, mutta myin firman ihan loppukuusta, kun hinta nousi vaadittuun kohtaan. Nyt sitten katsomaan joku passeli uusi kohde. Ehkä se voisi olla vaikka vivutettu Metso, joka on nyt vähän alamaissa tulosjulkasun jäljiltä. Toisaalta, myös Kone on 71e ajoista tippunut viidenkympin korville, ja voisi olla myös potentiaalinen nousijaehdokas. Tai mistäs näistä tietää.

Kikkis hävisi indeksille jonkun verran heinäkuussa


Vene & Projekti

Veneilyjä kertyi heinäkuussa suht. mukavasti. Kohokohta oli viikon lomapurjehdus (Omalla veneellä!!) tuolla itäisellä Suomenlahdella; Helsinki - Mökki - Loviisa -Svartholma - Porvoo - Hästön - Fagerö - Helsinki. Tästä vähän myöhemmin lisää vaikka kuvien muodossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti