maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kyllä tosimies aina muutaman hevosen omistaa..

Ja niin omistan minäkin! Tai tarkemmin sanottuna osuuksia niistä. Muistin nimittäin juuri, että kun Suomen ravitalli Oy aloitti n. vuosi sitten toimintansa, myös minä ostin siivun kyseistä lafkaa. Ostin maksimimäärän jonka yksittäinen henkilö voi silloin ostaa, ja se oli silloin viisi kappaletta (hintaan 20e / kpl).

Putiikilla on nyt kassassa n. 113 000 e ja tallissa 5 heppaa, joista 2 on liisattua kilpailevaa ravuria ja 3 on tulevaisuuden lupauksia. 1.6.2011 yhtiö aloitti osakeannin, ja jos kaikki uudet osakkeet merkitään, yhtiön pääoma kasvaa yli 200 000:een, joka mahdollistaa entistä isomman panostuken koneihin.


I. P. Lento
 Viimeisin polle on juuri esitelty. I.P Lento on tallin ensimmäinen suomenhevonen. Muut ovat lämppäreitä. Viime kausi oli Lennon paras toistaiseksi, ja hänellä voitettua rahaa 114 890 e, joten odotukset ovat korkealla. Tavoite on napata Teivon kuninkuusraveista se paras palkinto. (Mikä lie sitten onkaan?)

 Yksi varsinainen (joskin vajaa) kausi on takana. Pitääpä tätäkin sijoitusta seurata tarkemmin, ja katsoa mitä tästä tulee. Tallin hevoset ovat tässä:

I. P. Lento (Tuorein liisattu koni, joka esitellään tallille vähän myöhemmin paremmin.)
Ennätykset: 21,4a ja 23,4
Voittosumma: 114 890 e

BWT Driver (Liisattu, yhteensä 54 starttia, voittosumma 47 000e)
- Sukupuoli: Ruuna - Syntynyt: 15.4.2005
- Isä: General November
- Emä: BWT Foxeylady -ei. Barbeque
- Valmentaja: Pekka Korpi
- Kasvattaja: BWT Stable Oy

Brian Star
- Sukupuoli: ruuna (kuten iästä näkyy, tämä on tulevaisuuden lupaus)
- Syntynyt: 17.6.2009
- Isä: Ever to Excel
- Emä: Baby Spice - ei.Lindy Lane
- Valmentaja: Mikko Mauno
- Kasvattaja: P. Perämäki Oy

BWT High Voltage (11.5 Pekka Korven valmennukseen)
- Sukupuoli: tamma
- Syntynyt: 30.3.2009
- Isä: Supertoy
- Emä: BWT Hellsbells -ei.Friendly Face
- Valmentaja: Pekka Korpi
- Kasvattaja: BlueWhite Trotters Oy

BWT Juggler (myös 11.5 Pekka Korven valmennukseen)
- Sukupuoli: tamma
- Syntynyt: 15.4.2009
- Isä: Bob Heyden
- Emä: BWT Trapez - ei. Supergill
- Valmentaja: Pekka Korpi
- Kasvattaja: Four Star Stable

Mainittakoon vielä, että BWT Driver aloitti Pekka Korven tallissa kilpailun nyt hiljan viikolla 21, ja heti oma ennätys. Sijoitus 2, ja palkintorahaa 1500e. Eli Mainio stratti kaudelle!

I.P Lennon ensi esiintyminen Ravitallin väreissä tapahtuu V75-lähdössä Ylivieskassa 11.6. Pekka Korven ohjastama ori saa 20 metrin takamatkan 2600 metrin volttilähdössä. Tehtävä ei paperilla ole mitenkään mahdoton, vaikka takamatka on aina pakki.
*************************

Ps. Ei, en tiedä hevosista tai raviurheilusta mitään. Pidän vain gämpläämisestä ja sijoituksista eri kohteisiin. Ja kun tilaisuus tuli, päätin muutaman lantin tännekin maailmaan heittää =) Olkoon tämä "ylimääräinen" merkintä kesäkuussa sijoituksiin, vaikka mihinkään indeksiin en tätä laske, mutta pääomaa se kyllä pikkuisen mostaa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti