torstai 23. kesäkuuta 2011

Kamala kesäkuu

Kesäkuu on ollut lyhyen sijoitushistoriani toistaiseksi synkintä aikaa. Vai mitä sanotte seuraavasta kuvaajasta:
Kuten aiemmin päätin, koitan hieman sitä ajoitusta alku kuukauden sijoitusten sijaan. Ja ihan hyvä, että vielä en ole lisäsijoituksia tehnyt. Ja salkun arvo ei todellakaan ole vielä saavuttanut pysyvästi 5000, vaan sitkeästi markkinat vetää sen alle. Onneksi olen kärsivälillinen ja noudatan plääniä. Pian on taas lisäsijoitusten aika, riippumatta markkinoiden ja kurssien liikkeistä. Seligsonit ovat mielessä tällä kertaa.

Kesäkuusta tekee kamalan myös se, että menot ovat pompsahtaneet taivaaseen verrattuna aikaisempiin kuukausiin. Ja mikä turhinta, rahaa mennyt paljon juuri turhuuksiin, kuten vaatteet ja viina =)

*********************

Fixura - (Pankkiiri-kikkailu)

Ensimmäiset lyhennykset ovat saapuneet. Rahaa on lainattu viidelle tyypille, ja kolme ovat maksanut ensimmäisen erä. Yhden eräpäivä ei ole kyllä vielä ollutkaan. Lyhennykset ovat seuraavanlaisia:

+17,58  Eräpäivä 1.6 - maksettu 6.6
+9,41  Eräpäivä 15.6 - maksettu 17.6
+9,34 Eräpäivä 15.6 - maksettu 22.6

Yhtä maksua odotetaan vielä jossa eräpäivä oli 15.6. Hänelle on lainattu yhteensä 100e.

********************

Konit (Ravitalli Oy)

22.6
BWT Driver viides Vermossa, viimeinen tuhat 12 vauhtia kolmatta ja neljättä rataa. 14,8ake ajalla ruuna sai 200€. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja kun Pekka oppii tuntemaan ruunan metkut.

18.6
I.P Lento toinen finaalissa, viimeinen tuhat kolmatta ja maalissa tappio päänmitalla ! Kuitenkin ori oli viimeisellä sadalla metrillä voimakkain ja maaliviiva pelasti Patrikin Muiston, joka voitosta ajalla 23,2 kuittasi 10000 euroa. Samalla ajalla toiseksi sijoittunut I.P. Lento sai palkkioksi urheasta esityksestään 5000 euroa.

11.6
I.P. Lennon debyytti Ravitallin väreissä sujui oikein mallikkaasti. Pekka varmisteli Lennolla varman
kakkosisjan, joka tuli kovalla ajalla 25,2/2620 m. Oriin juoksu palkittiin 2000 eurolla.

**********************

The Projekti

Nyt on ollut hiljaista vesillä. Lähellä on ollut, mutta niitähän ei tunnetusti lasketa. Porvooseen suunnitellut purjehdukset siirtyivät juhannuksen toiselle puolelle, sekä pikavaroituksella (alle 24h varoitus) tullut kutsu gastiksi Helsinki - Kööpenhamina välillä jäi haaveeksi. Tuo 5 päivän setti olisi kyllä ollut mielettömän hyvää kokemusta.. Mutta ei. (Koiraa piti hoitaa eikä töistäkään voinut olla pois. Toisaalta, olisihan nuo ehkä voinut kyllä hoitaa)

2 kommenttia:

 1. Kesäkuu on totisesti ollut kylmää kyytiä vaikkakaan ei vielä mitään verrattuna vuoden 2008 romahdukseen. Käy kuitenkin hyvänä muistutuksena siitä miksi se oma (kirjallinen) suunnitelma on niin tärkeä. Nyt siitä saa tukea omalle toiminnalle.

  Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 2. Apusi, neuvosi ja vinkkisi ovat olleet kullan arvoisia! Ei tässä ole pienintäkään hätää, kun vain stiktutöplään :) Ainut vaan, että kirjoittamistani syistä valuuttatilanne on heikko, joten heinäkuussa joudun tekemään tuplasijoituksen lomarahojen saapuessa.

  Yllättävän hyvin kyllä pysynyt tämän alkuvuoden motivaatio päälle. Toivottavasti jatkuu samalla tasolla. Tämä blogi kyllä sitä edesauttaa. Katsellaan mitä tulevan pitää.

  Ps. Mielenkiinnolla odotan, miten KTR:n indeksit ovat menneet kesäkuussa. Onko ero edelleen mallikas.. Tsemppiä myös sinne.

  VastaaPoista