tiistai 10. syyskuuta 2013

Kone lihoiksi: 3 viikkoa ja +25 %

Pistin kikkailusalkun Koneen myyntiin, kun se tässä aika lyhyessä ajassa nousi 60 - > 65. Kikkis piti samaa tätä kohde-etuutta sisällään n. 3x vivulla, eli 18,62 -> 23,51 (kurssimuutokset välittyvät siis euromääräisinä, koska arvopaperi pitää sisällään rahoitusosuutta).

Euromääräisesti kostuin +230 e, josta verottaja nappaa kermat päältä (30%).

Kun mukaan lasketaan kaikki kulut, tämä sijoitus tuotti 17,6 %. 

Samaan syssyyn pistin myiden myös S&P 500. Tästä kertyi tuottoa 5,1 %. Tähän liikkeeseen päädyin, kun vähän ennakoin tuota Syyrian tilannetta. Aina kun nappia painetaan, niin indeksit pakkaa laskea. Toki riippuu nyt, selvitäänkö diplomaattisesti vai ei, mutta nyt tein näin.

Mitäs seuraavaksi..?

Taidampa betsata Öljyyn. Nyt kun ne Jenkit pistää piiput sauhuten, niin öljyn hintaanhan tuollaiset pienet kahinat myös vaikuttavat. Ja Kikkiksen filosofian mukaan luonnollisesti isolla vivulla. Terveisit Juhalle, hyvä idea tämä. Tai mistäs sen tietää. +hymiö.

Vielä en kuitenkaan paina osto-nappulaa, vaan seuraan hieman peliä ja katson mikä on öljyn hinnan trendi. Se on nyt aika korkealla, mutta lyhyessä ajassa lähti laskemaan, kun tuo 'Diplomatia' -kortti on annettu. Tuon 'Diplomatia-kortin' kuulin kun tätä postausta kirjoittaessani.


Huomioita Kikkiksestä:

Yllättävän hyvin napsunut nuo "rekyylitaktiikan" hevoset. Metsolla +320e ja Koneella +230e. Tuo on jo aika hyvin kun suhteuttaa Kikkiksen kokoon. Toki pitää muistaa, että riskinsietokyky on Hempalla ääretön, ja vivuilla on helppo pelata.

Metson ja Koneen kikkailut: +27,5 %.


Edit: 
Heh, kävipäs hassusti tuon ajoittamisen kanssa. 'Joitakin tunteja' myyntihetkestä Kone antoi posarin, ja kurssi pomsahti 5%. Meikäläisen vivulla se olisi ollut +15%. No, mitäpä näitä itkemään, näitä vain ei voi tietää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti