keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuukausikatsaus - Elokuu 2013

Tuottoindeksin muutos: +2,54 % (muutos vuoden alusta 10,53 %)

Elokuukin siinä suhahti ja nyt alkoi syksy (Kyllä, vuodenajat katsotaan kalenterista, ei ikkunasta). Mukavaa säätä näyttää kuitenkin vielä riittävän, sekä kotomaassa että parin viikon päästä Kroatiassa. (Jei!) Sijoitusrintamalla ei mitään mainittavia muutoksia. Mitä nyt Kikkiksen sain taas kokonaisuudessaan tuottamaan. (Euromääräistä summa en tuohon nyt laita, koska taulukoissa oli vähän hämminkiä. Tarkistusvisiitillä huomasin, että taulukon ja Seligsonin luvut eivät täsmänneet. Eroa ei kamalasti ollut, mutta lunastusvaiheessa (venekassa) näköjään jotain jäänyt kirjaamatta.. tai jotain. Mystistä.)

Kikkis

Tällä kertaa toteutin Kikkistä sen oikean filosofian mukaan: Pelailin isolla panoksella (yli 60% osuudella kikkiksestä) ja mukavalla vivulla. Ensiksi Metsoa (joka osoittautuikin hyväksi arvaksi), ja sen jälkeen Konetta, S&P500:sta sekä pelifirmaa (Take Two Interactive Software). Tässä kuussa Kikkisen tulos mukavat 17,43 %. Ja tässä tuloksesta on jo otettu ennakkopidäs siitä kivasta Metson voitosta.

Tämän hetkinen tilanne ratsuilla:

Kone +14,29 %
S&P500 -8,23 %
TT -0,76% 

Kikkis vs OMXH - 3kk.
(Joskaan tuo kuvaaja ei päivity aivan oikein. Se näyttää että mun Kone futuurin arvo on 20,2, kun sen saa myytyä heti 21,7:llä)
Veneily

Tulihan sitä taas elokuussa mukavasti seilattua. Se on muuten yllättävän kiva alottelupaikka tuo venho. "Urbaanipurjehdus" mielenkiintosita puuhaa: Purjehdusta kaupungissa tai sen lähestöllä, ja yöllä baariin ytimeen. Kiinnittymispaikkoina mm. Katajanokka, Kauppatori, Merihaka, Suvilahti.. Wilma toimii myös erittäin hyvänä pokeriluolana. +hymiö.

Laitetaas vielä loppuun kuvia elokuun tunnelmista:


Villen kanssa visiitti 'ulkomerellä'.Illanviettotunnelmia Ruoholahdesta


Pokerit päällä

Kuva veneestä Katajanokalla

Ollin tarjoamat (ja tekemät) maukkaat Sushit

Seuraava postaus lieneekin sitten rapsa sieltä Kroataista. Välimeri hyvällä kaveriporukalla on yllättävän lähellä. 

*******************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti