perjantai 27. syyskuuta 2013

Kikkis-movet jatkuvat

Vähän ennen Kroatian rapsaa postaan Kikkiksen tilannetietoja.

Ennen reissua aikeissa olleet movet jäivät vaiheeseen, (Obaman diplomatia-kortti -> Oljyt jäi ostamatta) ja Kikkis jäi lähes 80% rahaksi. Mukavat uutiset GTA V:n myyntiluvuista (Kolmen päivän myynti: yli miljardi dollaria) eivät kuitenkaan olleet yllätys, eikä julkaisijan kurssi juurikaan heilahtanut.. Mitä nyt hieman laski.

En jää tuleen makaamaan, vaan myyntitoimeksianto on jätetty (pieni voitto, jonka tietysti syö kulut). Voisihan tätä vielä odottaa, mutta Kikkiksen tavoite ei varsinaisesti ole holdaus, vaan gämpläys ja tukevat profiitit (tai tappiot), niin tämä kortti tuli nyt raaputettua ilman sen suurempia voittoja. Mutta pitihän se silti koittaa.

Uudet ostoni:

(Kyllä, 'mukaviksi' todettuja RBS:n mini-futuureja)

Metso
Droppi pörssistä, joten katsotaan miten rekyylitaktiikka taas toimii. Vipua vajaat 4x.

Metson 1kk kehitys. Ehkä kenties rekyyliä tulossa..?

Sampo
Mitään suuria muutoksia tuskin tulee, joten saanen pitää tätä vähän pidempään. Vipu yli 5x.

Sampo - 3kk


Jos/kun Take Two menee myyntiin, ostan sillä taas jotain mukavan vivukasta mausteeksi ja Kikkiksen täytteeksi.

Edit:
Loppuun vielä yksi kuva Kroatiasta: Ennen seiluun alkua ehdittiin käydä tarkistamassa paikallinen fudiskulttuuri: Aivan huikeaa se meno. Meidän paikat oli pääkatsomossa, eikä puhettakaan että pelissä olisi istuttu.

Soihtumeri Torchidan katsomossa ekan maalin jälkeen. Pommien pauke oli aika kova. Peli päättyi 2-0.
3 kommenttia:

 1. Saas nähdä kuinka kauan toi "lottoaminen" osuu kohdalleen.. Kroatiassa on kyllä parhaimmillaan aika moinen meno futiskatsomoissa. Mellakkapoliisit ja turvatarkastukset taitavat olla ihan normikamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mellakkapoliisit olivat suoraan kuin Transformersseista! Sellasia supersotilaan näköisiä figuureja että oksat pois :) Turvatarkastukset oli näennäisen kovat, kaikki tutkittiin kunnolla, mutta esim minä pääsin laukkuni kanssa jotenkin tarkastuksen ohi.. Mainittakoon vielä, että kun koitimme mennä lipun osoittamille paikoille, niin siinä oleva äijä vaan nauroi ja sanoi, että "nyt ei olla teatterissa että etsikää vapaat paikat..". Onneksi siinä lähellä oli sopivasti neljä vapaata paikkaa.. =)

   Poista
  2. Ja mitä tulee noihin lotto-osumiin, niin väkisinhän se pian väärinkin menee. Toisaalta, toisin kuin rulettipöydän todennäköisyyksillä ei ole muistia (vrt. 23:n mustan jälkeen tulee punainen vain 50% todennäköisyydellä), kyllä pörssissä, ainakin hieman, parempi muisti on. Vai onko? :)

   Poista