tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kuukausikatsaus - Maaliskuu 2018

Tuottoindeksin muutos: -2,59 %
Varallisuuden muutos: -395 €

Ei näytä menevän hyvin. Siis JOS pitäisi nyt lunastaa. Tänäänkin näyttää markkinat punaista. Pitkäaikaisen sijoittajan kannaltahan tämä tekee kuitenkin hyvää, koska se tarkoittaa alennusmyyntiä!

Norwegianilla odottaa mukava nippu pääsyä osakemarkkinoille. Päästän ne osalliseksi osakemarkkinoiden iloista vähän myöhemmin, kun osakkeet tippuvat vielä vähän enemmän.. Toki tiedostan samalla, että se voi olla virhe. Tämä on tietoinen riski.

50 000 € löysää, eli irrotettava sijoitusvarallisuus -tavoite näyttää vähän karkaavan. Toivotaan, että jossain vaiheessa tulee sitten korvaavaa nousua, kun pörssit alkavat nkivuta pienen (?) tippumisen jälkeen. Oikeasti toivon ISOA romahdusta.


Oma varallisuuden allokaationi näyttää tällä hetkellä tältä (ks. kuva). Kuvaajassa on mukana asunnon velaton osuus, joka näyttelee suurinta osaa tällä hetkellä varallisuudestani. Osakkeet tulevat hyvänä (tai huonona) kakkosena hieman passiivisten indeksien ja korkojen peesatessa tiukasti.




OSINKOSTRATEGIAN TILANNEKATSAUS

Muutin tämän vuoden alussa Kikkailusalkun stretegiaa siihen suuntaan, että tavoittelen kuukausittain juoksevaa kassavirtaa osingoista, joka vielä pitäisi olla nousujohteinen. Tammikuun osinkoja en ajoituksellisista syisä juuri kerennyt saamaan, ja maaliskuussa osa kvartaaleittain maksavista hevosistani antoi tuottoa. Osinkokuvaaja näyttää hieman liian nousujohteiselta hieman siis vääristävistä syistä, mutta kasvua siinä ainakin on. (+hymiö)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti