keskiviikko 24. elokuuta 2011

Perspektiiviä veneilyyn



Hannan ja Anssin Tige: 315hp V8

La 20.8 sain perspektiiviä veneilyyn, kun rauhallisen purjehduksen sijaan kävimme ajelemassa Lauttasaaren edustalla Siskon (ja hänen miehensä) uudella veneellä. Vene on suunnattu vesiurheiluun, tarkemmin sanottuna sillä vedetään wakea ja haluttaessa muita veneen perässä tulevia harrastajia. Veneessä on pieni, 315 heppainen V8, joten mikään juomapihi ei vene taida olla. Mutta soundit on kyllä  komeat! Vene hyökkää kuin hauki kaislikosta.



Tiistaina 23.8 palasin taas toiseen ääripäähän; Sää oli täysin tuuleton, ja purjeveneemme keinui samettisen pehmeässä meressä rauhallisesti ja äänenttömästi. Ainoastaan naurumme ja puheensorinamme oli vallitseva ääni. Auringonlasku näytti hyvältä pimenevässä illalla.




Summa summarrum: Veneily on kivaa! Moottoriveneily on oma maailmansa, kuin on myös purjehdus omansa. Mutta molemmat ovat erittäin mukavaa toimintaa veden parissa. Odotan kyllä innolla, että pääsen uudemman kerran veneilemään Tigellä ja kokemaan sitä vauhdin hurmaa, mutta odotan myös että pääsen skuuttaamaan ja ohjaamaan venettä tuulen armoilla tai vain rauhallisesti lipuen.


**********************

+2 veneilyä lokiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti