tiistai 28. toukokuuta 2013

Lähellä on!

Tänään se on sitten postitettu! Hakemus Trafiin kansainvälisestä huviveneenkuljettajankirjasta. Sain nimittäin eilen postista hienon todistuksen 'veneilytaidoistani', (koska pimeäpurjehdukset sain kaikki suoritettua. Mies yli laidan harjoituskin tehtynä pimeässä) joka oli yksi vaatimus tuota läpyskää haettaessa.

Otin ja kilautin Trafiin tänään, ja varmistin miten tässä pitäisi nyt toimia. Tarvittava henkilö ei ollut paikalla, joten jätin soittopyynnön. Noin minuutin päästä puhelusta puhelimeni soi.

Ystävällinen naishenkilö opasti, että asiaan käy hyvin vapaamuotoinen hakemus, tyylliin "Haen kansainvälistä huviveneenkuljettajankirjaa". Tähän liitteeksi sitten

  • teoreettisista taidoista todiste, 
  • käytännön veneilytaidoista todiste, 
  • passikuva, 
  • kopio ajokortista sekä 
  • passikuva.


Teoreettisista taidoista kävi hyvin kopio rannikkolaivurin todistus. Käytännön taidoista kävi  veneilytaitotodistus, jonka allekirjoitti tuon minun projektikolun 'rehtori', joka sattuu olemaan myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n auktorisoima tutkontotarkastaja.

Nyt sitten vain odotellaan Trafilta postia, ja katsotaan mitä sieltä luukusta kolahtaa.. +hymiö.

Laitetaas tähän kylkeen vielä parit kuvat meidän venepaikasta.


Ruoholahden allas tuola edessäpäin, 150m päässä.

kuva venepaikan vierestä itäväylän sillalle päin, ennen kuin lehdet olivat puussa.

Ruoholahden altaan suu ja aallonmurtaja


meidän paikka tällä sivustalla, josta kuva on otettu

Kaiken kaikkiaan mukavan oloinen paikka. Huoltoasema jossa septityhjennys on tuossa Lauttasaaren puolella ihan vieressä. Tästä pääsee helposti tuonne Länteen ja Hangon suuntaan sekä kivasti myös Helsingin edustalle seilailemaan. Varmasti hintansa väärtti.

*****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti