tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kuukausikatsaus - Kesäkuu 2013

Salkun arvon muutos: -292 e (kasvua vuoden alusta 1905 e)
Tuottoindeksin muutos: -2,08 % (muutos vuoden alusta 6,65 %)
Vuoden tavoitesummaan matkaa 2 470 e (412 e /kk)

Kylläpäs se kesä menee nopeasti! Itse jo yhden viikon olen lomia polttanut, ja tämän yhden työväliviikon jälkeen pidän vielä 3 viikkoa lommoo. Asiaan: Kesäkuussa laskeltiin taas. Salkun arvo laski kiireisen kesäkuun aikana, enkä lisännyt salkkuun mitään. Muuttujat vielä vähän jylläävät, mutta heinäkuussa alkanee tasaisempi jakso, joka pitäisi kestää vuoden loppuun. Uskoisinkin saavuttavani helosti tavoitesumman, koska voinen laittaa vähän enemmän kuin suunnitelmani vaatii. Jännä nähdä kuinka käy.Kikkis

Vaikka kesäkuussa Kikkis voittikin Hkin yleisindeksin, yksi asia jäi harmittamaan paljon! Mainitsin viimepostauksessa, että Fortumin saavuttaessa 14,80 rajan, myyn sen. No, kiireistäni johtuen en voinut kursseja katsella. Jossain vaiheessa kuitenkin vilkaisin kursseja, ja näky ärsytti paljon: Kurssi oli edellisenä päivänä käynyt yli 14,8, jonka jälkeen oli tipahtanut reilusti. Ärsyttävää! Pitäisi vissiin alkaa pistämään noita toimeksiantoja trikkereillä, ettei jäisi sitten harmittamaan tuollaiset jutut.

Eli myyntejä eikä ostoja tapahtunut. Tulos pikkuisen alle nollan.

Kikkis (pun) vs. OMX Helsinki 

Vene(kassa)

Sulut sen takia, että se kassa on nyt vihdoin ja viimein poltettu (Jei!), ja jopa turhautuneeksi käyneen etsinnän jälkeen Jahti löytyi. Eikä sitten tarvinnut lähteäkkään merta edemmäs kalaan, vaan tästä kulmilta (Sirpalesaaresta, Hkingistä) vene ajettiin omalle paikalleen. Tästä lienee fiksuinta kirjoittaa oma postaus.

Projekti

Kun himoittu läpyskä on nyt taskussa, seuraavaksi kerätään (formulatermein:) tiimille komusta. Ja sitä kesäkuussa tuli! Olin siirtopurjehduksella, jossa kaverin Hollannista ostama vene oli ajettu Tallinnaan, josta its e hyppäsin mukaan, ja josta sen siirsimme Saimaan kanavan kautta Kuopioon. Tästäkin voisin oikeastaan erillisen postauksen raapaista, kun onnistuin aika monta kivaa kuvaakin nappaamaan.

Ja syyskuulle on varattu lennot Splitiin, sekä mukava, 43 jalkainen Gib Sea jahti odottelee meitä (8 hengen lössi) Marina Kastelassa. Tässähän mennään mukavaa vauhtia kohti välimerta.

Mukavaa heinäkuuta kaikille!


P.s Ainiin, meinasi aivan unohtua! M.O.T sille, että maailma ilmeisesti on pieni. Siskoni nimittäin piristi mieltäni mukavasti, kun kertoi että hänen asiakkaansa seurailaa tätä blogia. Jotenkin todella mukava kuulla, että tällä on säännöllinenkin lukija, ja joka vielä sattui käymään siskoni asiakkaana.

Terveisiä siis erään parturin asiakkaalle!

-J-


2 kommenttia:

  1. Kun katsoo minkä verran sun blogisi kautta tulee liikennettä silloin, kun julkaiset kirjoituksesi niin on pakko todettava ettei kyseinen asiakas ole varmasti ainut vakioseuraaja. Itsekin seuraan mielenkiinnolla, vaikka en purjehduksesta mitään ymmärrä. Hienoa on nähdä kuitenkin kuinka unelmien toteutus edistyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. Kyllä mä tosiaan ajattelinkin, että nämä blogistit (Sinä mukaanlukien) joita itse seurailen, seurailevat, ainakin jollakin tasolla, mun 'suorituksia'. Mutta jotenkin tälläinen "irrallinen" tapahtuma jotenkin oli kauaa haettu =)

      Poista