maanantai 1. maaliskuuta 2021

Peli auki

Helmikuu oli liikevaihdon kannalta ennakoitua hieman parempi, kuin baselinessä arvioin. Menoja oli myös ennakoitua enemmän, koska päivitin kotitoimistoon tietokoneen. Mutta nyt on pelit ja vehkeet kunnossa, että voi tätäkin rapsaa kirjoitella. +hymiö.

Avainluvut helmikuulta

Liikevaihto: 4262 € (baseline 3716 €)

Osakkeen matemaattinen arvo: +11,2 % (vuoden alusta +21,5 %)

Tulos: +2504 €

Kuukausi oli monipuolinen. Tein parille koulutuskeskukselle alihankintana koulutuksia, joista yksi oli englanniksi. Totesin kyllä, että se oli niin pahasti epämukavuusalueelle, että sitä mielellään en kyllä toista. Myös alikonsultointi alkoi loppukuusta, ja sen pitäisi nyt jatkua ainakin syksyyn.

Seuraava kuukausi on ensimmäinen kokonainen täysi kuukausi alikonsultointia, ja siitä kuukaudesta onkin kovat odotukset. Jännä nähdä miten käy.

Kuten kuvaajasta näkyy, kaksi ensimmäistä kuukautta olivat hieman yli tavoitteen. Katkoviiva kuvassa näyttää ennusteen. Sen mukaan vielä ollaan mukavasti 6 figs -vauhdissa.

Vähän informatiivisempi kuvaaja alla, jossa seurataan tulosta ja miten se rakentuu. Siitä näkyy hyvin myös odotettavissa olevan heikompi loppuvuosi.


Mutta miten Salkku Von Hemppa? 

+3,12 % ja +2389 €

Ihan ok, tasaista nousua. Mainittava steppi tapahtui omassa varallisuusseurannassa, kun puhkaisin ensimmäistä kertaa mukavan 100 000 € rajan! Tämä pitäisi nyt sitten tuplata viidessä vuodessa. Suunta on ainakin näyttää olevan oikea. Toinen tavoite koskee tätä vuotta. Tämän vuoden loppuun mennessä pitäisi Salkku Von Hempan arvo olla 70k. Jäljessä ollaan toistaiseksi selvästi..